Uutiset

Kesän 2023 mp-kurssit nyt julkaistu

Ajokausi 2023 lähenee päivä päivältä ja vuoden 2023 mp-kurssipävät on päätetty ja julkaista sivuillamme. Kurkkaa siis kurssi-ilmoittautumissivuilla ja Motoristi Survival-facebooksivulla.

Siispä tiedoksi muillekin: ilmoittautumiset ovat nyt auki ja ei muuta kuin tervetuloa tapahtumiin viihtymään ensi keväänä.

-MP69:n Motoristi Survival-kouluttajat, palveluksessanne.

ps. Mikäli tapahtumista on kysyttävää, koulutusvastaavaan saat yhteyden niin sähköpostilla kuin puhelimellakin.

koulutus@mp69.fi

Pikkujoulut 26.11.2022

Tervetuloa MP69:n Pikkujouluihin 2022!

Tänä vuonna MP69:n Pikkujoulut järjestetään Hyvinkäällä. Ilmoittauduthan etukäteen, jotta osaamme varata oikean määrän pientä syötävää. Tarkka juhlapaikan osoite ja ajo-ohjeet ilmoitetaan osallistujille ennen tapahtumaa.

Tapahtumainfo:

  • Hyvinkäällä lauantaina 26.11. klo 18 alkaen
  • Pikkujouluissa pientä purtavaa tarjolla! Ilmoitathan tarvittaessa erikoisruovaliostasi erikseen Veeralle: veera@mp69.fi
  • Omat juomat mukaan.
  • Joulusauna lämpenee tapahtumapaikalla, joten ota myös oma pyyhe.

HUOM: Jos sinulla ei ole sähköpostia käytössäsi, soita ilmoittautuminen Veeralle, p. 0405304772 !

Ajokauden 2022 ensimmäinen Motoristi Survival ja Motoristi Survival Adventure järjestetään 14.-15. toukokuuta Jämijärvellä

Kesän 2022 suositut ja hyödylliset MP69:n moottoripyöräkoulutukset alkavat Jämijärvellä toukokuun puolivälissä. Suosittua Motoristi Survivalia on järjestetty vuodesta 1992. Olemme päivittäneet kurssitarjontaa Motoristi Survival Adventurella, joka on enemmän sorateillä viihtyville motoristeille.

HUOM. Ilmoittautuminen päättyy la 7. toukokuuta. klo 23.59.

Kaikkien mp-kurssien tarkemmat esittelyt ja päivämäärät löydät tästä linkistä.

~Motoristi Survival -kouluttajat

Moottoripyöräkerho 69 ry:n vuosikokous 24.4.2022

Tervetuloa MP69:n vuosikokoukseen sunnuntaina 24.4. joko paikan päälle tai etäyhteydellä!

Kokouspaikkana toimii Mäntän Tennispaviljonki (Satakunnantie 17, 35800 Mänttä).

Aloitamme kello 12:00 ruokailulla ja kokous alkaa klo 13:00.
Ruokailu on ilmainen paikalle tuleville kokoukseen osallistuville jäsenille.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä:
Liity vuosikokoukseen etäyhteydellä klikkaamalla tästä / Kokous auki 24.4. klo 12.45 eteenpäin.

Etäyhteydellä kokoukseen osallistuminen tapahtuu Teams-yhteydellä. Liitythän kokoukseen viimeistään klo 12:55, jotta aloitus onnistuu ajallaan. Käytäthän liittyessäsi omaa nimeäsi ja valmistaudu vahvistamaan voimassa oleva jäsenyytesi. Mikit pidetään kiinni, jos ei olla puhevuorossa. Kokous alkaa klo 13:00.

Virallinen kokouskutsu on julkaistu sääntöjä noudattaen Motoristi-lehdessä vähintään 2 viikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.

Kerhon jäsenet voivat tutustua kokousmateriaaliin etukäteen kirjautumalla jäsensivustolle: www.mp69.fi/jasenille/

Kontioralli 2021 on KontioRun

Tarkempaa tietoa tapahtumasta kesäkuun Motoristi-lehdessä sekä tapahtumasivulta.

Pohjustusta KontioRun-toteutukseen päätymisestä

(mukailtu Motoristi-lehden nro 2/2021 pääkirjoituksesta)

Suurimmalla osalla ajokausi on jo avattu, mutta olemme pitäneet teitä jännityksessä pitkälle kesän alkuun Kontiorallin suhteen.

Olisimme toivoneet saavamme alueellisista rajoituksista paremmin tietoa jo toukokuun puolella. Kuitenkin rajoitukset heinäkuun osalta ovat olleet auki siinä kohti, kun päätöksiä piti lähteä tekemään kesän Kontiorallin toteutuksesta ja päädyimme siksi perinteisen rallin sijasta KontioRun-tapahtumaan. Erityisesti toivomme, että heinäkuun rajoitukset huomioiden näillä suunnitelmilla päästään viettämään Kontio-viikonloppua iloisissa merkeissä.

Koska Kontioralli on yksi kerhomme toiminnan kulmakivistä, ja sillä on pitkät perinteet kerhon historiassa, koemme tarpeelliseksi hiukan avata tämän vuoden rallin uudentyyppistä toteutusta. Tämän kesän Kontiorallista, tai oikeammin KontioRun-tapahtumasta halusimme saada jollain tapaa jäsenistöä yhdistävän ja yhteisöllisen, vaikka rajoitukset eivät antaisikaan mahdollisuutta kerätä liki tuhatta motoristia samalle alueelle viettämään kesäviikonloppua. Toivomme, että tällä toteutustavalla saamme yhdistettyä myös mahdolliset pienemmät varjokokoontumiset yhteisen toiminnan alle.

Rajoitusten ja järjestelyjen ristipaineessa saimme todistaa luovuuden ja ideoinnin voimaa myös etäpalaverissa – sillä perinteisen Kontiorallin ollessa uhattuna, syntyi idea uudenlaisesta toteutuksesta. Toivon mukaan hieman erilainen Kontio palvelee kerhomme ajatusta mahdollisimman hyvin näin poikkeuksellisena aikana. Lisätietoa kesän 2021 toteutuksesta löydät täältä. Syksyn ja ensi vuoden aikana toivottavasti pääsemme palaamaan takaisin lähemmäs normaalia ja voimme useamman vuoden tauon jälkeen nauttia kesällä 2022 perinteisemmästä Kontiorallista.

Tämä kevät on ollut erityisen kiireinen ja päätöksentekoa on asian jos toisenkin osalta jouduttu venyttämään normaalia pidemmälle. Tilanteet ovat vaatineet niin hallitukseltamme kuin jäsenistöltämmekin kestävyyttä epävarmoissa tilanteissa sekä kokeilunhalua uusia ratkaisuja miettiessä. Uskon, että kuitenkin lopussa kiitos seisoo ja oikealla asenteella saamme tästä(kin) ajokaudesta mielekkään ja tapahtumarikkaan.

Hyviä ajokelejä ja turvallisia kilometrejä kaikille!

teksti Veera Tossavainen