Kerho

Yleistä

Moottoripyörökerho 69 ry eli lyhyemmin MP69 on vuonna 1969 perustettu moottoripyöräkerho, jonka tehtävänä on edistää matkamoottoripyöräilyä Suomessa, järjestää tapahtumia jäsenilleen sekä edistää ja kehittää turvallista liikennekäyttäytymistä ja vaikuttaa moottoripyöräilyyn kohdistuvaan lainsäädäntöön.

Kerhon varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä moottoripyöräilyn harrastajat. 


Seuraa meitä somessa:


Tältä sivulta löydät tietoa:


MP69 ja 50 vuotta moottoripyöräilyä

MP 69 juhli 50-vuotista taivaltaan vuonna 2019.

Vuosijuhlat pidettiin Air Hotel Nummelassa lauantaina 7.9.2019.

Vuosijuhlien tunnelmaa

Päivä starttasi juhlakulkueella, joka lähti Air Hotel Nummelasta, päättyi entiseen kahvila Myllylampeen.

Vuosijuhlien ohjelmaan kuului puheita ja eri muisteluita 6 eri vuosikymmeneltä, muisteluita ja kutsuvieraiden tevehdyksiä. Juhlaillallisen jälkeen katseet suunnattiin tulevaan paneelikeskustelun merkeissä. Loppuilta jatkui rennommissa tunnelmissa – Vieraat pääsivät vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan hyvästä musiikista.

Suuri kiitos kaikille juhlan järjestämiseen osallistuneille sekä juhlavieraille.

Ensimmäinen Motoristi-lehti ilmestyi vuonna 1970.
Voit selata historian ensimmäistä Motoristi-lehden numeroa tästä linkistä.

50vee juhlijat Myllylammen levähdyspaikalla

MP69 on jäsenenä seuraavissa järjestöissä:

FEMA – The Federation of European Motorcyclists’ Associations – www.fema-online.eu
FEMA toimii Euroopan kansallisten moottoripyöräjärjestöjen katto-organisaationa. Eurooppalaisena etujärjestönä FEMAlla on hyvät yhteydet ja kontaktit EU toimielimiin sekä vaikuttajiin. FEMA pitää aktiivista yhteyttä muihin moottoripyöräilyä edustaviin organisaatioihin. FEMA:n jäseninä on 23 motoristiorganisaatioita yhteensä 17 maasta. Suomesta mukana ovat MP69 ja Smoto.

NMR – Nordisk Motorsykkel Råd – Pohjoismainen moottoripyöräneuvosto
NMR on keskustelu- ja yhteistyöelin pohjoismaisille moottoripyöräjärjestöille, joiden jäsenet harjoittavat maantieajoa. NMR syntyi 1970-luvun puolivälissä. NMR tukee pohjoismaisten moottoripyöräilijöiden välistä yhteistyötä. NMR:ssä on hieman alle 150 000 jäsentä seitsemässä eri järjestössä, ja se edustaa noin 850 000 pohjoismaista moottoripyöräilijää.

Liikenneturva – www.liikenneturva.fi
”Liikenneturva on liikenne- ja viestintäministeriön valvonnassa toimiva julkisoikeudellinen yhdistys, joka toimii valtakunnallisena liikenneturvallisuustyön keskusjärjestönä.” Liikenneturva järjestää esim. kampanjoita ja koulutuksia, jotka vaikuttavat kaikkien tienkäyttäjien turvallisuuteen sekä asenteisiin.

Helsingin Liikenneturvayhdistys ry (Hely) – www.hely.fi/
Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry:n toiminnan lähtökohtana on valistustyö. Hely osallistuu liikenneaiheisiin työryhmiin ja tapahtumiin sekä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon liikenneturvallisuutta koskevissa asioissa.

Suomen Hostellijärjestö ry – www.hihostels.fi
Suomen Hostellijärjestö ylläpitää ja kehittää jäsenjärjestöjensä puolesta Suomessa hostellien verkostoa, joka tarjoaa erityisesti noin kahdelle miljoonalle suomalaiselle jäsenelle viihtyisää, yhteisöllistä ja edullista majoitusta Suomessa. Lisäksi Suomen Hostellijärjestö tekee yhteistyötä kansainvälisen Hostelling International (HI)-hostellien verkoston kanssa tarjotakseen jäsenilleen etuja lähes 90 maassa ja 3 500 hostellissa sekä markkinoidakseen Suomen verkoston hostelleja kansainvälisille asiakkaille. MP69 jäsenenä saat käyttöösi Hostellijärjestön jäsenedut (lisätietoja Jäseneduissa).