Muut tapahtumat

MP-messut

Moottoripyöräkerhollamme on ollut perinteisesti oma osasto Helsingin Messukeskuksessa helmikuussa järjestettävillä MP-messuilla. Messut ovat hyvä paikka nähdä pitkästä aikaa samanhenkistä porukkaa ja haaveilla tulevasta ajokaudesta. Perinteisesti koulutuspäivien ilmoittautuminen on avattu messuviikonloppuna – samoin Kontiorallin Kontrolli-paikka on julkistettu messuilla.

Lisäksi MP69 ry on ollut mukana toisinaan myös muilla MP-messuilla, kuten Kuopion MP-näyttelyssä ja Keski-Suomen MP-näyttelyssä Jyväskylässä.

Ilmoitamme vuosittain Tapahtumat-listauksessa, somekanavissa sekä Motoristi-lehdessä osallistumisestamme MP-messuille.

Vuosikokous

Vuosikokous järjestetään huhtikuun loppupuolella. Virallinen kokouskutsu ja esityslista julkaistaan ennen kokousta ilmestyvässä Motoristi-lehdessä. Tiedotamme kokouksen ajasta ja paikasta myös somekanavissamme ja verkkosivujen Tapahtumat-listauksessa.

”Kerhon vuosikokous pidetään huhtikuun loppuun mennessä kerhon hallituksen määräämässä paikassa ja kutsu siihen on julkaistava kerhon lehdessä viimeistään kahta viikkoa ennen kokousta.” –MP69:n säännöt

Paikalliset ajelut, tapahtumat ja kahvittelut

Kuusysiläiset ovat levittäytyneet valtakunnallisesti ympäri Suomen. Suurempien tapahtumien lisäksi ajokaudella voi ja kannattaa hyödyntää myös arki-illat ja osallistua eri tahojen järjestämiin motoristi-iltoihin.

Esimerkiksi Tampereen ja Oriveden välissä Siitamassa on perinteisesti kokoontunut motoristeja Siitaman notskille maanantai-iltaisin makkaranpaistoon ja siitä Orituvalle kahvittelemaan.

Myös Helsingin suunnalla Haltialan tilalla on kesäkaudella järjestetty motoristi-iltoja keskiviikkoisin klo 18.

Jos sinulla on toivetta saada lähiseudullesi viikottainen tai kuukausittainen mp69läisten tapaaminen tai yhteisajelu, olethan yhteydessä: tapahtumat@mp69.fi

Ajokoulutukset

Lisätietoja Moottoripyöräkerho 69 ry:n järjestämistä moottoripyöräkoulutuksista löydät Koulutus-osiosta. Koulutuksia järjestetään yleensä ajokaudella touko-heinäkuussa.

Ilmoitautuminen ajokoulutuksiin aukeaa alkuvuodesta. Tiedotamme ilmoittautumisen avautumisesta ja koulutuksien ajankohdista verkkosivujemme Tapahtumat-listauksessa, somekanavissa sekä Motoristi-lehdessä.

Ratapäivät

Lisätietoja Moottoripyöräkerho 69 ry:n järjestämistä ratapäivistä löydät Koulutus-osiosta. Radalla tapahtuvien koulutusten yhteydessä MP69 voi järjestää myös ratapäiviä jäsenistölleen – näistä tiedotetaan erikseen.

MP69 on järjestää toisinaan kesäisin myös nuorten motoristien rata-ajopainotteisen kokoontumisajon – vuosien saatossa tapahtuman nimenä on ollut MAX18, MAX22 ja MAX25. Nuorille suunnatun tapahtuman tarkoituksena on tarjota nuorille motoristeille samanhenkistä seuraa ja tutustuttaa niin rata-ajoon kuin MP69:n toimintaan.

Kesän ratapäivästä ja mahdollisista muista tapahtumista tiedotamme verkkosivujemme Tapahtumat-listauksessa, somekanavissa sekä Motoristi-lehdessä.

Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat kerhon vapaamuotoinen tapahtuma, jossa jäsenistöllämme on mahdollisuus nähdä mukavissa merkeissä toisiaan ajokauden ulkopuolella. Pikkujouluissa tarjolla on usein pientä jouluista purtavaa ja juotavaa.

Ilmoitamme vuosittain Pikkujoulujen tarkan ajankohdan ja paikan verkkosivujemme Tapahtumat-listauksessa, somekanavissa sekä Motoristi-lehdessä.

Uusia ideoita?

Jos sinulla tai yhteisölläsi on idea moottoripyörähenkisestä tapaamisesta, ota yhteyttä: tapahtumat@mp69.fi