Motoristi-lehti

”Kontio ja Motoristi. Siinä on kerhon kivijalka.”

– Perustajajäsen 2019 vuosikokouksessa

Lue 1 / 2024 Motoristi netissä:

Oletko sinä lehden uusi päätoimittaja?

Lehti on ollut alusta alkaen MP69:n toiminnan ytimessä. Se toimii tärkeänä tiedotuskanavana ja hengennostattajana ympäri Suomea asuvalle jäsenistöllemme. 

Päätoimittajana olet tärkeässä roolissa kerhon keskiössä. Pääset tutustumaan jäsenistöön ja sukeltamaan mitä mielenkiintoisimpien tarinoiden äärelle. Opit ja kehityt itse samalla, kun jätät jälkesi kerhon historiaan. Eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta hallitustyöstä tai lehden tekemisestä. Myös uudet jäsenet sopivat loistavasti tähän tehtävään, koska uudet silmät näkevät asioita usein tuoreella tavalla.

Päätoimittajan päätehtävä on potkia jäseniä ja hallitusporukkaa persuksiin ja kärkkyä juttuja ja kuvia koko porukalle jaettavaksi. Tapahtumien järjestäjiltä on saatava tietoa ennen tapahtumia ja tietysti parhaana markkinointina tapahtumalle toimii kertomukset jo menneistä.

Päätoimittaja voi asua missä päin Suomea (tai miksei koko maapalloa) vain. Kaipaamme kiireesti uutta tekijää, joten ota yhteyttä mieluiten heti 🙂

Kerholehti Motoristi tavoittaa jäsenet ympäri Suomea

Motoristi on MP69:n neljästi vuodessa ilmestyvä kerholehti. Nelivärinen, A4-kokoinen lehti jaetaan yli 2 000 osoitteeseen kerhon jäsenille ja yhteistyökumppaneille.

Motoristi ottaa mielellään vastaan lukijoidensa kuvia ja tarinoita. Jos haluat jakaa matkakertomuksesi tai muistelmasi muiden kerholaisten kesken, otahan yhteyttä. Jos tiedät jonkun, jonka haastattelun haluaisit ehdottomasti lukea Motoristista, vinkkaa hänestä. Omista kirjoitustaidoista on turha murehtia, sillä kielenhuoltoon saa apua.

Materiaalia voi lähettää suoraan päätoimittajalle. Kuvien tulee olla jpg-muodossa ja resoluutioltaan riittävän suuria (vähintään 300 dpi). Tekstejä voi lähettää sähköpostin liitetiedostona rtf-, doc- tai docx-muodossa.

Jokaisesta Motoristista voi myös ostaa ilmoitustilaa.

Ota yhteyttä: motoristi@mp69.fi


Mediakortin ja tarkempaa tietoa lehtien sisällöstä löydät täältä.

Harrin tarina kosketti lukijoita ja keräsi kehuja.
MyBike-juttusarja esittelee jäsentemme pyörähistoriaa.