Tältä sivulta löydät kaikki MP69:n järjestämät moottoripyöräkurssit, niiden esittelyt sekä linkit ilmoittautumista varten.

Pikalinkit:


Motoristi Survival viikonloppu –

seikkailullinen moottoripyöräkurssi

KENELLE

Motoristille, joka haluaa nauttia enemmän moottoripyöräilystä.

MIHIN SOPII PARHAITEN

Jos moottoripyöräily pelottaa tai haluat nostaa omaa ajamisen tasoa.

MOOTTORIPYÖRÄKURSSIN HYÖDYT

Paremmat ajotaidot = nautinnollisempia ajokilometrejä.

MISSÄ JA MILLOIN

5–8. elokuuta 2023

SISÄLTÖ

Kurssilla käydään laaja-alaisesti läpi olennaisimpia motoristin selviytymiskeinoja liikenteessä ja yksin. Kurssilla harjoitellaan moottoripyörän hallintaa hitaassa ja maantienopeuksissa. Opetettavia asioita ovat mm. katseenkäyttö, ajoasennon perusasiat, jarrutustekniikka, ohjaustekniikka, kaarreajo, ajolinjat ja ajoneuvon paikka ajoradalla.

Harjoitukset tapahtuvat pääasiassa asfaltilla.

Hintaan kuuluu:

  • 2 pv koulutusta (sis. ratamaksut)
  • ruokailut: lauantain aamupala, lounas, päivällinen, iltapala / sunnuntain aamupala, lounas, iltapäivä kahvit
  • majoitus 2 hengen huoneissa (alustava)
  • lauantaina sauna
  • roppakaupalla lisää taitoja ja uusia tuttavia

Hintaan ei kuulu:

  • ajoneuvo / polttoaineet
  • ajovarusteet

HINTA

Hinta jäsenelle 335 euroa

Hinta ei-jäsenelle 370 euroa

Hinta alle 18 v osallistuja 135 euroa

Ei-jäsenen hinta sisältää edellä mainitun lisäksi kerhon jäsenyyden loppuvuodeksi.

YLEISTÄ

MP69:n suosittu Motoristi Survival on yksi parhaista tavoista kerrata moottoripyörän käsittelyä, sekä oppia uutta. Jokainen osallistuja saa tasoistaan opetusta; kurssilaiset jaetaan 10 henkilön pienryhmiin, joiden ryhmittelyperusteina käytetään pyörätyyppiä, ajo-km määrää sekä ”alallaoloaikaa” eli harrastusvuosia. Jokaista 10 hlön ryhmää kohden on vähintään kaksi kouluttajaa.

Ensimmäinen Motoristi Survival järjestettiin jo vuonna 1992. Sen jälkeen olemme auttaneet jo yli 8000 motoristia kohti turvallisempaa ajamista ja nautinnollisempia ajokilometrejä. MP69 järjestää vuosittain 3–5 kurssia, ja kouluttaa noin 150 motoristia.

Ajokoulutuksesta vastaavat MP69:n kokeneet kouluttajat. Kaikki kouluttajamme ovat käyneet vaativan Motoristi Survival -kouluttajakurssin. Sen lisäksi kouluttajillamme on jatkuvaa ja säännöllisesti ohjattua koulutusta sekä he kehittävät itseään jatkuvasti. Näiden lisäksi moni kouluttajistamme on käynyt joko Liikenneturvan MPEAK-kouluttajakurssin tai on Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n (SMOK) auktorisoima moottoripyöräkouluttaja, tai molemmat.

Kerho tekee aktiivista yhteistyötä useiden yhteistyökumppanien kanssa tarkoituksenaan ylläpitää ja kehittää koulutustarjontaa. Perinteisestä Liikenneturvan Ennakoivan ajon kurssista olemme jalostaneet oman tunnustetun Motoristi Survival -kurssimme.

Paikalliset kerhot ja yhdistykset voivat tilata kouluttajat pitämään kurssin haluamalleen paikkakunnalle. Ainoana vaatimuksena on tilava alue ajoharjoituksia varten (hiekalla tai asfaltilla), sekä teoriaosuuden pitämistä varten sopiva suojainen paikka.

Ilmoittautuminen päättyy 31.7.23 klo 23.59.

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ
Motoristi Survival Tour –

yhden päivän ajopäivät kaupungissasi

PIAN PAIKKAKUNNALLASI!

Survival Tour saa jatkoa! Toteutamme koulutustapahtumia kaikilla paikkakunnilla, joissa kouluttajamme pääsääntöisesti vaikuttavat.

Tavoitteena on laskea kynnystä osallistua koulutukseen. Survival Tour -koulutusten sisältö pohjaa vahvasti Survival Dayhin, mutta on vielä kevyempi, nopeampi, ja edullisempi. Aiheina tulevat olemaan ajoasento, jarruttaminen, oikea ohjaustekniikka sekä pyörän käsittely hitaissa nopeuksissa. Kurssimaksu sisältää koulutuksen ja mahdollisen ratamaksun. Osallistumismaksut ovat vaihtelevista etäisyyksistä johtuen tapahtumakohtaiset.

MISSÄ JA MILLOIN

JYVÄSKYLÄ – Jyvässeudun Ajoharjoittelurata, Lievestuore, lauantai 20. toukokuuta

VANTAA – Paikka varmistuu myöhemmin, lauantai 20. toukokuuta

ROVANIEMI – Proboost Artic Center, Rovaniemi, lauantai 27. toukokuuta

TAMPERE – Nokian ajoharjoittelurata, lauantai 27. toukokuuta

HINTA

Hinta jäsenelle 70 euroa

Hinta ei-jäsenelle 105 euroa

Hinta alle 18 v osallistuja 50 euroa

Ei-jäsenen hinta sisältää edellä mainitun lisäksi kerhon jäsenyyden loppuvuodeksi.

Käytännön ohjeita

Kullekin kurssille ilmoittaudutaan Motoristi Survival -sivuston kautta. 

Peruutusehto:

Pidätämme oikeuden koulutustilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden aikataulu- ja paikkamuutoksiin.

Koulutukseen osallistuja on vastuussa siitä, että hänen moottoripyöränsä on vakuutettu ja se on tieliikennekelpoinen sekä täyttää muut asetetut rajoitteet koulutukselle (erityisesti melurajat). Mikäli moottoripyörällä ei pysty koulutukseen osallistumaan näistä syistä johtuen ei koulutusmaksua palauteta.

Osallistumisen voi perua ilman kuluja kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden osallistumismaksun. Sairastumisesta tapahtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella.

ILMOITTAUDU JYVÄSKYLÄN TOURILLE

ILMOITTAUDU VANTAAN TOURILLE

ILMOITTAUDU ROVANIEMEN TOURILLE

ILMOITTAUDU TAMPEREEN TOURILLE

Tervetuloa kurssille!

Innolla teitä odottaen,
Motoristi Survival -kouluttajatKoronaepidemian vuoksi vuonna 2020 loimme koulutusvideoita ja muuta digitaalista koulutusmateriaalia täydentämään väliaikaisesti kaventunutta kurssitarjontaamme.

Ensimmäisenä vuorossa oli livestream-luento ”Havainnot – Ratkaisu – Toiminta”. Se järjestettiin YouTube-alustalla tiistaina 19.5.2020 klo 19.00.

Katso luento klikkamalla tästä.


Onko jäsenistönne keskuudessa virinnyt keskustelua erilaisista koulutustarpeista? Kaipaisitteko apua koulutusten järjestämiseen? Kenties haluaisitte syventyä tiettyyn, ennalta tuntemattomaan aihealueeseen porukalla tai laajaan kokonaisuuteen moottoripyöräilyn eri osa-alueista.

MP69 tarjoaa MotoristiSurvival-koulutustoiminnan kautta vuosien aikana kertynyttä koulutusosaamista myös muiden kerhojen ja ei-jäsenten käyttöön. Järjestämme koulutusta motoristeille sekä kouluttajakoulutusta.

Järjestämme joka ajokausi tavanomaisen MotoristiSurvival-kurssitarjonnan lisäksi myös laadukkaita, yhdessä suunniteltuja tilauskursseja yhteistyökerhoille ja porukoille. Koulutusta voidaan järjestää 10 – 40 hengen ryhmille.

Tulemme myös mielellämme luennoimaan tapahtumaanne.

Tiedustelut tilauskursseista koulutusvastaavalle.

Koulutusvastaava

Jarmo Iivari

koulutus@mp69.fi
0400693568

HINNAT

Kurssit: 90 – 130 € / osallistuja / päivä
Luennot: tapauskohtaisesti
Tilauskurssien ja luennoinnin tuotot ohjataan suoraan koulutustoimintaan.

Tietosuojaseloste

Lisätiedot

koulutus@mp69.fi

YLEISTÄ

Motoristien jatkokoulutus kuuluu olennaisesti MP69:n toimintaan. Kerho tekee aktiivista yhteistyötä useiden yhteistyökumppanien kanssa tarkoituksenaan ylläpitää ja kehittää koulutustarjontaa. Perinteisestä Liikenneturvan Ennakoivan ajon kurssista olemme jalostaneet oman tunnustetun Motoristi Survival kurssimme.

Motoristi Survival on yksi parhaista tavoista kerrata moottoripyörän käsittelyä, sekä oppia uutta. Aloittelijoidenkaan ei tarvitse pelätä koulutukseen ilmoittautumista, sillä kurssilaiset jaetaan 10 henkilön ryhmiin, joiden ryhmittelyperusteina käytetään pyörätyyppiä, ajo-km määrää sekä ”alallaoloaikaa” eli harrastusvuosia.

Jokaista 10 hlön ryhmää kohden on vähintään kaksi kouluttajaa. Ensimmäinen Motoristi Survival järjestettiin jo vuonna 1992. Sen jälkeen olemme auttaneet jo yli 8000 motoristia kohti turvallisempaa ajamista ja nautinnollisempia ajokilometrejä. MP69 järjestää vuosittain 3–5 kurssia, ja kouluttaa noin 150 motoristia.