Survival Tour 2019

PIAN PAIKKAKUNNALLASI! 

Survival Tour saa jatkoa! Mikäli osallistujia riittää, toteutamme koulutustapahtumia Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Rovaniemellä, eli kaikilla paikkakunnilla, joissa kouluttajamme pääsääntöisesti vaikuttavat.

Varsinaiset koulutuspaikat ovat vielä työn alla, mutta selviävät lähitulevaisuudessa. Päivitämme koulutuspaikat ilmoittautumissivulle, sekä ilmoitamme asiasta kerhon facebookissa.

Tavoitteena on laskea kynnystä osallistua koulutukseen. Survival Tour -koulutusten sisältö pohjaa vahvasti Survival Dayhin, mutta on vielä kevyempi, nopeampi, ja edullisempi. Aiheina tulevat olemaan ajoasento, jarruttaminen, oikea ohjaustekniikka sekä pyörän käsittely hitaissa nopeuksissa. Kurssimaksu sisältää vain koulutuksen ja mahdollisen ratamaksun. Osallistumismaksut ovat vaihtelevista etäisyyksistä johtuen tapahtumakohtaiset.

Käytännön ohjeita:
Kurssin saa ostaa MP69 -verkkokaupasta https://kauppa.mp69.fi/. Minimiosallistujamäärä on 10 pyörää per tapahtuma. Mikäli osallistujia ilmoittautuu alle 10, tapahtuma saatetaan peruuttaa. Mikäli päätämme peruuttaa tapahtuman, kaikki ilmoittautumis- ja osallistumismaksut palautetaan.

Tervetuloa kurssille!

Innolla teitä odottaen,
Motoristi Survival -kouluttajat

 


Previous page: MAX25/Ratapäivä
Seuraava sivu: MP69 Koulutusorganisaatio