Survival Tour 2017

 

SUOMI100-juhlavuoden hengessä:
SURVIVAL TOUR 2017!

 

Lanseeraamme tälle vuodelle Survival Tourin. Juhlistamme täten Suomen 100-vuotista taivalta laajentamalla koulutustarjontaamme kokeiluluontoisesti koko maahan. Mikäli osallistujia riittää, toteutamme koulutustapahtumia Helsingissä, Tampereella (Pirkkahallin pysäköintialue), Jyväskylässä (Jyvässeudun Ajoharjoittelukeskus), Oulussa ja Rovaniemellä, eli kaikilla paikkakunnilla, joissa kouluttajamme vaikuttavat.

Varsinaiset koulutuspaikat ovat vielä työn alla, mutta selviävät lähitulevaisuudessa. Päivitämme koulutuspaikat ilmoittautumissivulle, sekä ilmoitamme asiasta kerhon facebookissa.

Tavoitteena on laskea kynnystä osallistua koulutukseen. Survival Tour -koulutusten sisältö pohjaa vahvasti Survival Dayhin, mutta on vielä kevyempi, nopeampi, ja edullisempi. Aiheina tulevat olemaan ajoasento, jarruttaminen, oikea ohjaustekniikka sekä pyörän käsittely hitaissa nopeuksissa. Kurssimaksu sisältää vain koulutuksen ja mahdollisen ratamaksun. Osallistumismaksut ovat vaihtelevista etäisyyksistä johtuen tapahtumakohtaiset.

Käytännön ohjeita:
Kullekin kurssille ilmoittaudutaan Motoristi Survival -sivuston kautta. Minimiosallistujamäärä on 10 pyörää per tapahtuma. Mikäli osallistujia ilmoittautuu alle 10, tapahtuma saatetaan peruuttaa. Mikäli päätämme peruuttaa tapahtuman, kaikki ilmoittautumis- ja osallistumismaksut palautetaan.

Tervetuloa kurssille!

Innolla teitä odottaen,
Motoristi Survival -kouluttajat


Previous page: MAX22/Ratapäivä
Seuraava sivu: MP69 Koulutusorganisaatio