Motoristi Survival


MP69:n ajokoulutuksella on pitkät perinteet

Ensimmäiset kurssit pidettiin jo 1970-luvulla, ja jo silloin kurssit olivat motoristien itsensä suunnittelemia. Motoristi Survival -kurssit ovat erinomainen mahdollisuus tutustua moottoripyöräilyyn harrastuksena sekä ottaa tuntumaa omaan ajokkiinsa. Ajoharjoituksiin lukeutuvat mm. jarrutusharjoitukset, ajoasentotreenit, katseasiat, sekä hallintalaitteiden käyttö. Kursseilla siis käydään läpi moottoripyörän hallintaa ja liikenneturvallisuutta teoriassa sekä kentällä.

Motoristi Survival -koulutuksen ydin on oppilaan oma oivaltaminen ja Ahaa!-elämykset. Osaavat ja kokeneet kouluttajamme antavat neuvoja ja niksejä kaikille motoristeille yksilöllisesti. Kurssimme sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin maailmankiertäjille, pyörätyypistä riippumatta.

Kaikki MP69:n kouluttajat ovat Motoristi Survival-kouluttajakurssin käyneitä aktiivisia alan harrastajia. Joukossa on myös liikenneopettajia, SMOK-auktorisoituja kouluttajia sekä Liikenneturvan MPEAK-kouluttajia.

Mikäli olet kiinnostunut moottoripyöräilyä koskevista tutkimuksista, löydät sivuiltamme referaatteja koti- ja ulkomaisista tutkimuksista ja kansainvälisistä konferensseista.

Koulutusta tehdään yhteistyössä. Alusta alkaen yhteistyökumppaninamme on ollut mm. Liikenneturva. Yhteistyötä tehdään myös SMOTOn ja monien muiden kerhojen kanssa.

Tilauskurssien mahdollisuutta voi tiedustella osoitteesta koulutus@mp69.fi.

Motoristeilta motoristeille – käytä hyödyksesi!


-MP69 ja kouluttajat


Previous page: Kontiopalkinnot 2018
Seuraava sivu: Motoristi Survival I